Subcategories

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Grisport Werkschoenen

Werkschoenen Grisport

Grisport werkschoenen zijn onmisbaar bij het werken op een natte, gladde ondergrond of wanneer u werkt met zware materialen die u liever niet op een gewone schoen laat vallen. Dankzij de zool van deze werkschoen, die bestand is tegen olie en hittebestendig is tot een temperatuur van 300 graden Celsius, voorkomt u dat u uitglijdt op de werkvloer. Een tweede belangrijke eigenschap van deze veiligheidsschoenen is natuurlijk de verharde neus. Vaak verplicht op de werkvloer waar gebruik wordt gemaakt van zware materialen. De verharde neus biedt de bescherming die u nodig heeft en voorkomt kneuzingen of zelfs gebroken tenen, dit zijn echt de perfecte werkschoenen voor heren.

De Grisport werkschoenen heren worden gemaakt met een unieke ingebouwde hielversteviging. Dit zorgt ervoor dat ook de achterzijde van de voet beschermd wordt wanneer er bijvoorbeeld met een stalen kar tegenaan wordt gestoten. Verder is de schoen uitgerust met een kevlar tussenzool en uitneembare inlegzool.

Grisport veiligheidsschoenen werkschoenen heren

Comfortabele Grisport veiligheidsschoenen 

De Grisport veiligheidsschoenen bieden een perfecte mix tussen veiligheid en comfort. Uw voeten zijn beschermd tegen invloeden van buitenaf en ze zitten ook nog eens heerlijk warm. Zeer geschikt om te dragen in de bouw, de agrarische sector en de transportsector. Zo houdt u warme voeten en zijn uw voeten goed beschermd tegen zware voorwerpen en vervelende verwondingen. 

Vanzelfsprekend voldoen de werkschoenen aan de Europese wet- en regelgeving, waardoor u de garantie heeft dat u een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product in huis haalt. Verkrijgbaar in zowel een hoog als een laag model vanaf maat 39 tot en met maat 48. Het grote voordeel van de Grisport werkschoenen hoog schuilt zich met name in dat u extra hielversteviging ondervindt. Sterk aan te raden wanneer u zwakke enkels heeft.

Werkschoenen heren & dames

Onze werkschoenen worden hoofdzakelijk gebruikt door heren, maar ook dames passen deze veiligheidsschoenen. De maten beginnen wel vanaf maat 39, voor kleinere voetmaten kunnen wij u helaas niet helpen. Deze werkschoenen voor heren en dames zijn modern en van topkwaliteit. Bij de productie is er door Grisport dan ook nadrukkelijk rekening gehouden met de belangrijkste Europese wet- en regelgeving. Bent u dus op zoek naar A-kwaliteit dames of heren werkschoenen? Bestel dan een van de onderstaande Grisport veiligheidsschoenen en ga na onze snelle levering weer veilig te werk.

Naast de schoenen bieden we ook veiligheidsklompen en comfortabele werklaarzen aan. Bekijk het complete assortiment en bestel het schoeisel van uw keus. 

Grisport Werkschoenen heren [#1 Veiligheidsschoenen]