Subcategories

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Grisport Werklaarzen

Werklaarzen Grisport

Vaak buiten aan het werk? Grisport werklaarzen houden uw voeten warm, droog en beschermd gedurende de hele dag. Deze werklaarzen zijn bij uitstek geschikt voor het werken in de industriële en agrarische sector.

De stoere Grisport werklaarzen worden gemaakt van de beste materialen; alleen het beste leer en overige materialen zoals Vibram rubber, Sympatex waterdichte folie en Cambrelle voeringen. Daardoor is het een waterdicht, stevige en duurzaam product; onmisbaar voor de echte man die veel buiten aan het werk is gedurende het hele jaar.

De stalen neus, de tussenzool en de anti-slip onderzool zorg ervoor dat uw voeten optimaal worden beschermd tegen stoten, kneuzingen en uitglijden op gladde ondergronden. Dit maakt de werklaarzen van Grisport tot de beste in zijn soort.

 

  • ● Stalen neus
  • ● Kevlar tussenzool
  • ● Anti-slip onderzool
  • ● Vibram rubber
  • ● Waterdicht

Grisport werklaarzen gevoerd

In ons assortiment vindt u twee Grisport werklaarzen. Een daarvan is ons standaard model, uiterst geschikt voor werkzaamheden in de constructie, metaal of bouw. Voor slechts €12,- meer heeft u al een gevoerde werklaars van het Italiaanse topmerk. Grisport werklaarzen gevoerd hebben twee extra bijzonderheden ten opzichte van het standaard model.

Allereerst beschikt het gevoerde model over een voering van imitatie wol. Het wol zorgt uiteraard niet alleen voor een warm, maar ook voor een zacht en comfortabel pasvorm. Zo voorkomt u hoe dan ook koude voeten tijdens het werken met koud weer. Ten tweede beschikken de Grisport werklaarzen gevoerd over een Kevlar tussenzool. Dit is een luxere uitvoering van de tussenzool die zich in het standaard model bevindt. Een Kevlar tussenzool is namelijk lichter en soepeler waardoor u veel wendbaarder zult zijn. Daar komt bij dat de penetratiebestendigheid weinig inlevert in kwaliteit. U bent dan ook nog steeds zeer goed bescherm tegen scherpe voorwerpen.

Goedkope veiligheidslaarzen

Onze Grisport werklaarzen zijn van zeer hoge kwaliteit, maar daardoor ook een van de duurdere producten in het segment. Wilt u liever goedkopere veiligheidslaarzen? Bekijk dan eens de werklaarzen van Dunlop. Deze veiligiheidsschoenen zijn scherp geprijsd en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook veiligheidsklompen bestelt u eenvoudig bij PBMkampioen.

Heeft u vragen of is uw maat niet meer beschikbaar? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag in het aanschaffen van de beste Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM).

Grisport Werklaarzen [70249] Basic & Gevoerd