Subcategories

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Veiligheidsklompen

Veiligheidsklompen kopen?

Klompen zijn van oudsher natuurlijk hét Nederlandse schoeisel. Vanwege het gemak van het aan- en uittrekken staat er op elk landbouwbedrijf wel een paar klompen bij de deur. Een moderne uitvoering van de klomp zijn de veiligheidsklompen. Dit is een klomp van uitstekende kwaliteit en biedt een stukje extra comfort. In ons assortiment hebben wij voor u de Sika veiligheidsklompen opgenomen. Deze zijn comfortabel, zeer sterk en bieden ook nog eens een uitstekende grip. Daarbij geniet u nog steeds van het eenvoudig aan- en uittrekken van het schoeisel.

De zolen zijn gemaakt van 100% antislip PU. Voor een langere levensduur en betere hygiëne is het leer aan de zool gelast. Nietjes zijn immers niet gewenst in hygiënische werkomstandigheden; ze kunnen vuil ophopen en roesten. Het lederen bovenstuk is voorzien van een PU coating, wat het leder waterafstotend maakt met behoud van de ademende eigenschappen. Tevens maakt deze coating het leder beter bestand tegen chemicaliën. En de vervangbare inlegzool is een van de redenen dat pasvorm en duurzaamheid gegarandeerd zijn.

Houten veiligheidsklompen

Houten veiligheidsklompen 

Daarnaast hebben we ook de traditionele houten Hollandse klomp. Erg praktisch om ’s ochtends even snel aan te trekken wanneer u buiten moet zijn, of even snel in de loods of in de stal naar de koeien wilt kijken. De klompen zijn gemaakt van mooi populierenhout en afgewerkt met een typisch Nederlandse print bovenop de klomp, onmiskenbaar voor een traditionele klomp. Toch liever laarzen? Bekijk dan ons aanbod werklaarzen.

Voor slechts €27,50 heeft u al de beschikking over topkwaliteit houten veiligheidsklompen. Daarmee is het ook zeer geschikt om iemand als cadeau mee te geven. Bijvoorbeeld wanneer diegene jarig is, maar ook als ludiek cadeau bij een trouwerij. Zo laat u de gelukkige niet alleen achter met een houten klomp, maar nog met een van topkwaliteit.

Ruim assortiment verdeeld over 15 webshops

Bekijk ons aanbod en bestel de veiligheidsklompen van uw keuze of de houten uitvoering direct bij PBMkampioen. Wij verzenden gratis vanaf een totale bestelwaarde van minimaal €300. Kijk dan ook gerust door onze andere shops om te kijken voor andere interessante producten. Wij hebben een ruim assortiment verdeeld over 15 webshops U bent hoe dan ook verzekerd van een snelle levering door heel Nederland.

 

Veiligheidsklompen [Houten & Leren] kopen? #1