Subcategories

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Winter Werkhandschoenen

Winter werkhandschoenen kopen?

Werkt u met regelmaat buiten en gaan deze werkzaamheden ook met koud winterweer door of zou u graag in de winter buiten door willen werken? Als u zich hierin herkent dan hebben wij de perfecte winter werkhandschoenen voor u in ons assortiment. De Glove On thermohandschoenen zijn comfortabele, soepele en warme handschoenen. Naast de thermo werking zijn deze werkhandschoenen voorzien van een latex laag en hebben daardoor een goede grip. Ze worden veel gebruikt door bijvoorbeeld stratenmakers en hoveniers.

Warme winter werkhandschoenen

Met deze Glove On thermohandschoenen bent u klaar voor elke winterklus in de buitenlucht. De naadloze binnenhandschoen van acryl garandeert niet alleen een heerlijk draagcomfort, maar ook nog eens warme handen. Warme winter werkhandschoenen zijn er zo in vele maten, maar niets is zo flexibel als dit model van Glove On. Door de foam latex coating ondervindt u namelijk extra grip flexibiliteit met het gebruik van deze thermohandschoenen.

Voor elke klus

Of u nu gaat timmeren, sjouwen of in de tuin gaat klussen, het gebruik van winter werkhandschoenen raden wij vrijwel altijd aan. Voorkomen is immers beter dan genezen. U wilt aan het eind van de dag toch ook niet met allerlei wonden aan uw handen of kapotte nagels zitten? Bestel daarom hier al voor een paar euro uw gewenste thermohandschoenen. Of bestel direct een aantal paar zodat u niet elke keer opnieuw op zoek hoeft te gaan naar de juiste. Scheelt u tijd en u betaalt niet elke keer verzendkosten.

 

Winter Werkhandschoenen [Thermo] Glove On