Subcategories

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Peltor Gehoorbescherming

Peltor gehoorbescherming kopen?

Veel en hard geluid kan ernstige schade aan het gehoor teweegbrengen. Maak daarom gebruik van Peltor gehoorbescherming. De gehoorbeschermers zijn ontwikkeld om te gebruiken in een omgeving met veel lawaai zoals op luchthavens, een bouwterrein of tijdens landbouwwerkzaamheden. De nieuwe technologie met dubbele schalen minimaliseert de resonantie in de oorkap. Ze dempen daarom ook de laagste frequenties tot een minimum. Tegelijkertijd kunt u nog wel met collega’s overleggen en eventuele noodsignalen horen.

Op die manier is uw gehoor beschermd, maar lijdt uw werk er niet onder. Dat is de oplossing die u zoekt en hoort wanneer u met pensioen mag. U wilt op later leeftijd toch ook nog kunnen geniet van de mooie geluiden in de natuur en de kleinkinderen? Voorkom gehoorschade met de juiste protectie. De Peltor Optime gehoorbescherming maakt het verschil.

Peltor gehoorbeschermer Optime

In ons assortiment vindt u twee Peltor gehoorkappen. Beide zijn uiteraard ontwikkeld voor bescherming tegen hoge geluidsbelastingen. De Optime 3 biedt echter net wat meer bescherming en is daardoor geschikt voor extreem hoge geluidsbelastingen. De extra bescherming van de Optime 3 ten opzichte van de Optime 2 komt onder andere door de dubbelkap-technologie, de innovatieve akoestische verbinding tussen binnenvolume en een maximale demping van lage frequenties.

Wet- en regelgeving

Ook de wetgeving voor gezondheid en de juiste arbeidsvoorwaarden stelt het verplicht dat bij werkzaamheden die verricht worden waarbij hard geluid veel voorkomt een gehoorbeschermer gedragen dient te worden. Voorkom dus letterlijk gedonder en zorg voor de juiste veiligheidsmaatregelen op de werkvloer.

Comfortabele gehoorbescherming Optime

De wijde, comfortabele randen zijn gevuld met een unieke combinatie van schuim en vloeistof. Dit biedt een optimale bescherming en zorgt voor een lichte, niet storende, druk op het hoofd. Hierdoor zal de Peltor gehoorbescherming Optime zeer comfortabel zitten, zelfs wanneer deze voor een hele dag wordt gedragen. Daarnaast zien deze oorkappen er natuurlijk erg mooi uit. De moderne kleuren maken dat je er zelfs met een gehoorbeschermer op de bouwplaats nog goed uitziet. 

Voor effectieve gehoorbescherming en optimaal comfort zijn de oorkappen van Peltor de juiste oplossing. Bekijk ons assortiment en kies de gehoorbescherming die bij u past. Ook voor de veiligheidsbrillen kunt u in onze shop terecht. Voor alles in onze shop geldt het aloude principe, voorkomen is beter dan genezen. Wacht dus niet langer en stel uw veiligheid en die van uw personeel voorop. Bestel vandaag nog en verwacht de levering vaak al de volgende werkdag.

Peltor Gehoorbescherming [Optime] kopen? #1